Schimb și returnare

La eCurat, ne străduim să ne asigurăm că fiecare client este mulțumit de produsele pe care le achiziționează. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă oferim un sistem convenabil de schimb și returnare a mărfurilor.

POLITICA DE RETURNARE

Puteți returna sau schimba un articol în termen de 14 zile de la data achiziției dacă:

  • Articolul nu a fost folosit și este păstrat în ambalajul original.
  • Produsul păstrează toate etichetele și marcajele din fabrică.
  • Aveți o chitanță sau o altă dovadă de cumpărare.
  • Articolul nu trebuie folosit sau deteriorat.

Cum se face un retur sau un schimb?

1. Contactați-ne: Vă rugăm să ne contactați mai întâi prin telefon +373 610 50 708 sau e-mail infoecurat@gmail.com pentru a discuta motivele returului și a confirma posibilitatea unei retururi sau schimburi.
2.Ambalarea articolului: Vă rugăm să vă asigurați că articolul este ambalat corespunzător și gata pentru returnare.
3. Trimiterea mărfurilor: Trimiteți mărfurile la adresa: Republica Moldova, Chișinău, B-dul Moskovski, 21. Retururile pot fi organizate de către companie la cererea dumneavoastră, dar costurile de expediere a mărfurilor returnate sunt suportate de client dacă returnarea nu are legătură cu produsele defecte.
4. Inspecția produsului: după ce a primit produsul, tehnicianul nostru îl va inspecta. Dacă toate condițiile de returnare sunt confirmate, vom aranja un schimb de bunuri sau o rambursare.

O restituire

Odată ce returnarea dvs. este confirmată, fondurile vor fi returnate în contul dvs. bancar în termen de 14 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că timpul necesar pentru ca banii să fie creditați în contul dvs. poate depinde de politicile băncii dvs.

Apreciem alegerea dvs. și ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la procedura de returnare sau schimb, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.