Se încarcă...

Regula in bucatarie

Regula in bucatarie


Bucataria este camera care se murdareste cel mai repede, motiv pentru care este important sa faci curatenie in mod regulat. Atunci cand gatesti, aragazul, hota si mobila din bucatarie se murdaresc in mod inevitabil, iar pe aceste suprafete se aduna pete de grasime care, in timp, devin din ce in ce mai greu de curatat. Praful se depune pe mobila de bucatarie, iar in frigider pot sa apara mirosuri neplacute.

In functie de cat de des folosesti bucataria, poate fi necesar sa faci curatenie o data pe saptamana sau cel putin o data la doua saptamani. Insa chiar si cateva minute pe zi, dupa ce ai terminat de gatit, se pot dovedi utile pentru a mentine bucataria curata.

Pentru a incepe curatenia in bucatarie, este important sa incepi prin a face putina ordine si a pune la locul lor diferitele obiecte care aglomereaza masa sau blatul de bucatarie. In acest fel, iti va fi mai usor sa cureti suprafetele. In cazul in care ai vase murdare, le poti pune in chiuveta, pentru a le spala sau poti economisi timp, folosind masina de spalat vase.

Ecurat iti propune solutii pentru suprafetele de gresie și faianță, pentru degresarea aragazului precum și soluții pentru spălarea manuală și automată a vaselor.

Regula in bucatarie
Regula in bucatarie