Se încarcă...

SaniDet - detergent lichid - 0,7l

170,00 Lei
Descriere

Preparat uşor acid pentru curăţarea grupurilor sanitare, compatibil cu apă dură. Detergent cu combinație de acizi pentru curăţarea zilnică a tuturor suprafeţelor lavabile din grupuri sanitare. Formula specială combină performanţa de curăţare excelentă cu prevenirea depunerilor de piatră şi rugină în special în apă dură.

Avantaje:

• Uşor acid, nu deteriorează suprafeţele • Inhibitorul de coroziune încorporat previne deteriorarea suprafeţelor cromate sau nichelate • Adecvat pentru utilizare pe suprafeţe metalice cu cromajul intact şi pe oţel inox

• Eficient atât pentru curăţare cât şi pentru detartrare în special în zone cu apă dură

• Aromă proaspătă Dozare: Dozaj minim (soluţie în găleată): 25 - 50 ml. pentru 5L apă (0.5%). Creşteţi dozajul proporţional cu gradul de murdărire sau nivelul depunerilor de piatră. Curăţare rapidă prin pulverizare: 40 - 80ml. în 500 ml. apă în flacon reîncărcabil prevăzut cu pulverizator spumant (8%). Aplicare: Curăţare rapidă prin pulverizare-ştergere: Dozaţi preparatul în flacon reîncărcabil prevăzut cu pulverizator de spumă. Pulverizaţi cantităţi mici pe cârpa de curăţenie şi ştergeţi suprafeţele. Clătiţi cu regularitate cârpa. Clătiţi suprafeţele prin ştergere umedă. Pentru zone murdare pulverizaţi cantităţi mici pe suprafeţe, spălaţi cu un burete ud, apoi clătiţi prin ştergere cu cârpă umedă.Curăţare cu soluţie preparată în găleată: Dozaţi preparatul în găleată. Aplicaţi cu o cârpă sau un burete şi ştergeţi.

Mopuire umedă:

Dozaţi preparatul în găleată. Aplicaţi cu mopul şi absorbiţi soluţia uzată.

Important: nu utilizaţi pe suprafeţe sensibile la acizi precum marmura, travertinul, mozaicul şi alte suprafeţe calcaroase. În caz de incertitudine, testaţi preparatul pe un loc ascuns înainte de trecerea la utilizare de rutină.

Produse similare