Se încarcă...

Aditiv de clǎtire – uscare pentru spǎlarea automatǎ a vaselor - 5l

290,00 Lei
Descriere

Clean Crystal Rinse A8 este un aditiv de clătire de uz general destinat utilizării la maşinile de spălat vase profesionale și casnic.

Clean Crystal Rinse A8 este un aditiv de clătire acid. Este special conceput pentru utilizare la o gamă largă de maşini de spălat profesionale. Produsul se bazează pe un amestec special de surfactanţi neionici cu spumare redusă destinaţi scurgerii rapide şi uniforme a apei de pe suprafaţa vaselor pentru prevenirea petelor şi accelerarea uscării în condiţii de apă moale, medie şi dură.

Beneficii:

•Uscare rapidă, fără pete

•Efectul anti-spumant contribuie la creşterea eficienţei maşinii

•Scurgere rapidă şi fără pete de pe suprafaţa vaselor Instrucţiuni de utilizare Clean Crystal Rinse A8 se va injecta automat în apa finală de clătire a maşinii de spălat vase la o concentraţie de 0.2-0.5 ml./l la o temperatură de 70-800C utilizând sisteme de dozare KOLINS hygiene sau pompa de dozare a maşinii dacă există. Poate fi introdus şi manual în rezervorul de agent de clătire al maşinilor de spălat de dimensiuni mici. Doza exactă depinde de condiţiile de funcţionare specifice.


Produse similare