Se încarcă...

Soap Foam TFX - săpun lichid spumă - 5l

150,00 Lei
Descriere


Săpun lichid spumă.

Descrierea produsului
Soap Foam  TFX este un produs lichid de uz general, pentru spălarea mainilor, bazat pe detergenţi sintetici, asigurînd o curăţare eficientă. Este potrivit pentru utilizarea în restaurante, şcoli, birouri şi alte locaţii publice.

Proprietăţi de bază

Soap Foam  TFX este un produs lichid pentru igiena mainilor, de uz general, pe bază de detergenţi sintetici, componente hidratante şi parfum. Sistemul surfactant eficient asigură proprietăţi excelente pentru îndepărtarea murdăriei (grase), emulsifierea acesteia şi stabilizarea emulsiei. Produsul asigură o spumă abundentă, iar componentele hidratante contribuie la îngrijirea pielii. Acest produs a fost formulat cu parfum proaspăt, adecvat pentru domeniile de aplicare ţintă.

Soap Foam TFX poate fi dozat cu orice tip de dispenser reîncărcabil (cu excepţia dispenserelor din aluminiu), utilizat în mod obişnuit în restaurante, şcoli, birouri şi alte locaţii publice.

Avantaje
• Performanţe excelente de curăţare
• Costuri de spălare reduse

Instrucţiuni de utilizare
Aplicaţi una sau două doze de Soap Foam  TFX pe maini. Spălaţi mainile cu apă călduţă. Clătiţi şi ştergeţi bine mainile. Mainile uscate sunt importante pentru o bună igienă.

Produse similare