Se încarcă...

Clean Special L4 - pentru spalarea automata a vaselor - 5l

Clean Special L4 - pentru spalarea automata a vaselor - 5l

290,00 Lei
Descriere

Detergent lichid pentru spălarea automată a vaselor

Descrierea produsului

Clean Special L4 este un detergent lichid nespumant alcalin, concentrat, special formulat pentru a obţine o spălare impecabilă a vaselor în condiţii de apă cu duritate medie sau dură.

Proprietăţi de bază

Clean Special L4 este un detergent alcalin pentru spălări grele recomandat pentru o gamă largă de maşini de spălat vase. Conţine un amestec de alcalii şi aditivi anti-calcar foarte eficienţi, pentru îndepărtarea rapidă a grăsimilor şi resturilor alimentare uscate, prevenind depunerile de piatră.

Beneficii

• Formula concentrată conduce la consumuri reduse
• Bun degresant, permite curăţarea eficientă chiar a resturilor alimentare uscate pe veselă
• Previne depunerile de piatră în apă cu duritate medie

Instrucţiuni de utilizare

Utilizaţi Clean Special L4 prin intermediul sistemelor de dozare automate. KOLINS hygiene vă poate instala sisteme de dozare la cerere. Se poate utiliza prin intermediul pompelor dozatoare interne ale maşinii de spălat dacă există. Concentraţia recomandată este de 1 - 4 ml. / litru. Doza optimă se va stabili în funcţie de condiţiile specifice. O concentraţie de 2 ml./litru previne depunerile de piatră în apă cu duritatea de 145 ppm CaCO3. Înainte de prima utilizare clătiţi sistemul de dozare cu apă pentru prevenirea cristalizării în urma amestecării produselor.


Produse similare